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  1. 20 教育学部・教育学研究科
  2. 20C 紀要
  3. 三重大学教育学部研究紀要. 自然科学・人文科学・社会科学・教育科学・教育実践
  4. 68 (2017)

大学および専門学校生の調理操作の知識と自信度

http://hdl.handle.net/10076/00016852
http://hdl.handle.net/10076/00016852
805bf7b8-1b97-451f-82b1-f3d374f1ea99
名前 / ファイル ライセンス アクション
20C18000.pdf 20C18000 (1.9 MB)
Item type 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1)
公開日 2017-05-24
タイトル
タイトル 大学および専門学校生の調理操作の知識と自信度
言語 ja
タイトル
タイトル The knowledge and confidence of cooking procedures for students in college and vocational school
言語 en
言語
言語 jpn
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ departmental bulletin paper
著者 平島, 円

× 平島, 円

ja 平島, 円

ja-Kana ヒラシマ, マドカ

en Hirashima, Madoka

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堀, 光代

× 堀, 光代

ja 堀, 光代

ja-Kana ホリ, ミツヨ

en HORI, Mitsuyo

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磯部, 由香

× 磯部, 由香

ja 磯部, 由香

ja-Kana イソベ, ユカ

en ISOBE, Yuka

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抄録
内容記述タイプ Abstract
内容記述 Surveys were conducted every April to investigate the knowledge and confidence of cooking procedures of 1, 149 freshmen(age 18-20)in college and vocational school from 2010 to 2013. The knowledge and confidence of cooking procedures were differed by gender, major in high school, frequency of cooking, cooking attitude and having specialty dishes. Students graduated from specialized education in high school had higher knowledge and confidence than students graduated from general education did. Moreover students who cooked habitually had higher knowledge and confidence compared with students who rarely cooked. Furthermore it found that having interest in cooking is important to have higher knowledge and confidence of cooking procedures. Therefore, it concluded that it was important for students to have opportunity for cooking and to increase their interest in cooking.
書誌情報 三重大学教育学部研究紀要. 自然科学・人文科学・社会科学・教育科学・教育実践
en : BULLETIN OF THE FACULTY OF EDUCATION MIE UNIVERSITY. Natural Science,Humanities,Social Science,Education,Educational Practice

巻 68, p. 149-156, 発行日 2017-03-31
ISSN
収録物識別子タイプ PISSN
収録物識別子 1880-2419
書誌レコードID
収録物識別子タイプ NCID
収録物識別子 AA12097333
フォーマット
内容記述タイプ Other
内容記述 application/pdf
著者版フラグ
出版タイプ VoR
出版タイプResource http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85
出版者
出版者 三重大学教育学部
出版者(ヨミ)
値 ミエダイガクキョウイクガクブ
資源タイプ(三重大)
値 Departmental Bulletin Paper / 紀要論文
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Ver.1 2023-06-19 16:47:37.978487
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