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  1. 50 大学院生物資源学研究科・生物資源学部
  2. 50C 紀要
  3. 三重大学大学院生物資源学研究科紀要 = The Bulletin of the Graduate School of Bioresoueces Mie University
  4. 48 (2022)

演習林で収穫された木材を用いた燻製器およびスモークチップの試作

http://hdl.handle.net/10076/00020965
http://hdl.handle.net/10076/00020965
a1609736-8f69-4014-bc00-cdcc4ff260c5
名前 / ファイル ライセンス アクション
2022BB0049.pdf 2022BB0049.pdf (877.8 kB)
Item type 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1)
公開日 2022-12-26
タイトル
タイトル 演習林で収穫された木材を用いた燻製器およびスモークチップの試作
言語 ja
タイトル
タイトル Prototype Development of Smoker and Wood Smoking Chips using Woods Harvested in Mie University Forest
言語 en
言語
言語 jpn
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 Campsite meal
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 Fallen branches
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 Smoker
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 Wood smoking chips
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 Unused Wood
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ departmental bulletin paper
著者 板谷, 明美

× 板谷, 明美

ja 板谷, 明美

en Itaya, Akemi

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山本, 拓史

× 山本, 拓史

ja 山本, 拓史

en Yamamoto, Hiroshi

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上尾, 智洋

× 上尾, 智洋

ja 上尾, 智洋

en Ueo, Tomohiro

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上尾, 京子

× 上尾, 京子

ja 上尾, 京子

en Ueo, Kyoko

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小嶋, 優人

× 小嶋, 優人

ja 小嶋, 優人

en Kojima, Yuto

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新田, 昌臣

× 新田, 昌臣

ja 新田, 昌臣

en Nitta, Masatomi

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日置, 千鶴代

× 日置, 千鶴代

ja 日置, 千鶴代

en Hioki, Chizuyo

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Chacha, Trevor

× Chacha, Trevor

en Chacha, Trevor

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Huang, Kaili

× Huang, Kaili

en Huang, Kaili

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沼本, 晋也

× 沼本, 晋也

ja 沼本, 晋也

en Numamoto, Shinya

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渕上, 佑樹

× 渕上, 佑樹

ja 渕上, 佑樹

en Fuchigami, Yuki

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石川, 知明

× 石川, 知明

ja 石川, 知明

en Ishikawa, Tomoaki

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抄録
内容記述タイプ Abstract
内容記述 A prototype reusable smoker and wood smoking chips were developed using unused parts of woods and fallen branches which harvested in Mie University Forest. Ingredients were sufficiently smoked and the smoker looked reusable enough to be used several times. However, the smoker is 4 to 13 times larger and 2 to 27 times heavier than commercially available smokers, so we plan to try to make it smaller. The taste of the smoked food using wood chips was not satisfactory this time. We would like to consider a more suitable smoking method.
書誌情報 三重大学大学院生物資源学研究科紀要
en : The bulletin of the Graduate School of Bioresources Mie University

巻 48, p. 53-58, 発行日 2022-12
書誌レコードID
収録物識別子タイプ NCID
収録物識別子 AA12234310
フォーマット
内容記述タイプ Other
内容記述 application/pdf
著者版フラグ
出版タイプ VoR
出版タイプResource http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85
出版者
出版者 三重大学大学院生物資源学研究科
出版者(ヨミ)
値 ミエダイガクダイガクインセイブツシゲンガクケンキュウカ
資源タイプ(三重大)
値 Departmental Bulletin Paper / 紀要論文
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Ver.1 2023-06-19 13:53:34.394024
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