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  1. 50 大学院生物資源学研究科・生物資源学部
  2. 50C 紀要
  3. 三重大学大学院生物資源学研究科紀要 = The Bulletin of the Graduate School of Bioresoueces Mie University
  4. 41 (2015)

マリンフードイノベーション創発ユニット構築プロジェクト 地域産業との共同研究・産学官連携をスムーズに展開できる設備形成を目指して

http://hdl.handle.net/10076/14520
http://hdl.handle.net/10076/14520
c0fe7916-3862-49cc-9ca5-e654bdec304e
名前 / ファイル ライセンス アクション
50C17412.pdf 50C17412.pdf (2.8 MB)
Item type 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1)
公開日 2015-05-13
タイトル
タイトル マリンフードイノベーション創発ユニット構築プロジェクト 地域産業との共同研究・産学官連携をスムーズに展開できる設備形成を目指して
言語 ja
言語
言語 jpn
キーワード
主題Scheme Other
主題 personnel training
キーワード
主題Scheme Other
主題 “sixth sector” of fisheries
キーワード
主題Scheme Other
主題 food safety and security
キーワード
主題Scheme Other
主題 Remote Guidware
キーワード
主題Scheme Other
主題 MarineFood Innovation
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ departmental bulletin paper
著者 亀岡, 孝治

× 亀岡, 孝治

ja 亀岡, 孝治

en KAMEOKA, Takaharu

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幹, 渉

× 幹, 渉

ja 幹, 渉

en MIKI, Wataru

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福﨑, 智司

× 福﨑, 智司

ja 福﨑, 智司

en FUKUZAKI, Satoshi

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神原, 淳

× 神原, 淳

ja 神原, 淳

en KOHBARA, Jun

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橋本, 篤

× 橋本, 篤

ja 橋本, 篤

en HASHIMOTO, Atsushi

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抄録
内容記述タイプ Abstract
内容記述 Mie University is requested to foster personnel that support the region of the next generation todevelop combining the functions of the primary sector (farming), secondary sector (farm productsprocessing), and tertiary sector (distribution and sales) into a “sixth sector” and to create the “Food Safetyand Security.” In the Graduate School of Bioresources, the education and the research are promotedconcerning the “Safe Aquacultural Technology” and “Food Safety and Security” of marine products.Moreover, in order to invent the regional “Sixth Industrialization” and “Environment-related Business” inthe fishery field, an affiliated facilities of “Kii-Kuroshio Bio-regional Field Science Center”, Training Ship“SEISUI MARU”, and “Facilities of Food Engineering”, which characterize the Mie University, arecaused to function as demonstration bases of practical research and education fisheries. As the supportingsystem of this research and education, the “Remote Guideware” having augmented reality technology thatenables the distance learning and the remote research is developed, and the consortium base that lead topersonnel training is improved so that the campus internship and the check program of the environmentalevaluation, the productive system, and the safety evaluation system are improved. Including abovementionedcontents, “the Project of Marine Food Innovation Creation Unit Construction” will be carriedout as the special project of the Ministry of Education, Culture, Sports, Science and Technology for threeyears from 2014 fiscal year.
書誌情報 三重大学大学院生物資源学研究科紀要

巻 41, p. 7-17, 発行日 2015-03-01
書誌レコードID
収録物識別子タイプ NCID
収録物識別子 AA12234310
フォーマット
内容記述タイプ Other
内容記述 application/pdf
著者版フラグ
出版タイプ VoR
出版タイプResource http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85
その他のタイトル
言語 en
値 The Project of Marine Food Innovation Creation Unit Construction - Aiming at the unit formation that can smoothly develop a joint research and the industry-university-government cooperation with regional industries.
出版者
出版者 三重大学大学院生物資源学研究科
資源タイプ(三重大)
値 Departmental Bulletin Paper / 紀要論文
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Ver.1 2023-06-19 18:16:46.660200
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