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  1. 20 教育学部・教育学研究科
  2. 20C 紀要
  3. 三重大学教育学部研究紀要. 自然科学・人文科学・社会科学・教育科学・教育実践
  4. 71 (2020)

大学および専門学校生の調理に対する意識と実践度の在学中の変化の在学期間による違い

http://hdl.handle.net/10076/00019333
http://hdl.handle.net/10076/00019333
94aa6fdf-07c0-4ecc-a269-3a324b63a441
名前 / ファイル ライセンス アクション
2020BS0018.pdf 2020BS0018.pdf (1.1 MB)
Item type 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1)
公開日 2020-11-09
タイトル
タイトル 大学および専門学校生の調理に対する意識と実践度の在学中の変化の在学期間による違い
言語 ja
タイトル
タイトル The study of changes in culinary habits and practice of college and vocational school students: Effects of the period of attendance at school
言語 en
言語
言語 jpn
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 culinary habits
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 culinary practices
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 students in college and vocational school students
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 cooking frequency
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 cooking attitude and interest
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 making dishes
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 specialty
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ departmental bulletin paper
著者 平島, 円

× 平島, 円

ja 平島, 円

ja-Kana ヒラシマ, マドカ

en Hirashima, Madoka

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磯部, 由香

× 磯部, 由香

ja 磯部, 由香

ja-Kana イソベ, ユカ

en Isobe, Yuka

Search repository
堀, 光代

× 堀, 光代

ja 堀, 光代

ja-Kana ホリ, ミツヨ

en Hori, Mitsuyo

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抄録
内容記述タイプ Abstract
内容記述 Surveys were conducted to investigate the culinary habits and practices among college and vocational school students. Total of freshmen and graduating students were of 1,545 and 1,312. The respondents were categorized by the period of attendance at college or vocational school. It was found that students whose period of attendance at school was 2 years tended to have higher cooking frequencies compared with students whose period was 4 years. Namely, students with 2 years had higher culinary practices. On the other hand, students with 4 years had more opportunities of cooking during the college than students with 2 years did. So, students with 4 years became to have higher culinary habits. However, dishes made by students and specialty did not depend on the school periods. Therefore, it is considered that students had been preparing to be adults that go out into the world while in school, not depending on their school periods.
書誌情報 三重大学教育学部研究紀要 自然科学・人文科学・社会科学・教育科学・教育実践
en : Bulletin of the Faculty of Education, Mie University. Natural Science, Humanities, Social Science, Education, Educational Practice

巻 71, p. 153-158, 発行日 2020-02-28
ISSN
収録物識別子タイプ PISSN
収録物識別子 1880-2419
書誌レコードID
収録物識別子タイプ NCID
収録物識別子 AA12097333
フォーマット
内容記述タイプ Other
内容記述 application/pdf
著者版フラグ
出版タイプ VoR
出版タイプResource http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85
出版者
出版者 三重大学教育学部
出版者(ヨミ)
値 ミエダイガクキョウイクガクブ
資源タイプ(三重大)
値 Departmental Bulletin Paper / 紀要論文
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Ver.1 2023-06-19 14:33:27.780347
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