Item type |
紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) |
公開日 |
2007-06-18 |
タイトル |
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タイトル |
Studies on the lytic action of extracellular enzymes produced by marine bacteria on aquatic-food-poisoning microorganisms - II : Lytic activity on the cells and sell walls of food-putrefying bacteria |
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言語 |
en |
言語 |
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言語 |
eng |
キーワード |
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主題Scheme |
Other |
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主題 |
marine bacteria |
キーワード |
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主題Scheme |
Other |
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主題 |
lytic enzyme |
キーワード |
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主題Scheme |
Other |
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主題 |
putrefying bacteria |
キーワード |
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主題Scheme |
Other |
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主題 |
cell walls |
資源タイプ |
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資源タイプ識別子 |
http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 |
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資源タイプ |
departmental bulletin paper |
著者 |
Sugahara, Isao
Hayashi, Koichiro
Kimura, Toshio
Takayama, Nobuhiro
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抄録 |
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内容記述タイプ |
Abstract |
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内容記述 |
The study on the lytic action of extracellular enzyme(s) produced by strain V 37 was carried out to obtain fundamental information with a final object of applying lytic enzymes to the preservation of food. In the present study, strain V 37 exhibited a remarkable lytic action on the cell walls as well as on the living cells and heat-killed cells of strain HK 14 capable of putrefying kamaboko. However, the cell walls and living cells of Pseudomonas aeruginosa, Salmonella enteritidis and Staphylococcus aureus showed low or no susceptibility to lytic enzyme(s) of strain V 37. |
書誌情報 |
三重大学水産学部研究報告 = Bulletin of the Faculty of Fisheries, Mie University
巻 9,
p. 23-29,
発行日 1982-10-01
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ISSN |
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収録物識別子タイプ |
PISSN |
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収録物識別子 |
0287-5772 |
書誌レコードID |
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収録物識別子タイプ |
NCID |
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収録物識別子 |
AN0023428X |
フォーマット |
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内容記述タイプ |
Other |
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内容記述 |
application/pdf |
著者版フラグ |
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出版タイプ |
VoR |
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出版タイプResource |
http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85 |
日本十進分類法 |
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主題Scheme |
NDC |
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主題 |
663 |
その他のタイトル |
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言語 |
ja |
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値 |
水産食品汚染細菌に対する海洋細菌産生酵素の溶菌作用に関する研究 (2) |
出版者 |
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出版者 |
三重大学水産学部 |
ノート |
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値 |
Agropedia提供データ |
資源タイプ(三重大) |
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値 |
Departmental Bulletin Paper / 紀要論文 |