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  1. 50 大学院生物資源学研究科・生物資源学部
  2. 50C 紀要
  3. 三重大学水産学部研究報告 = Bulletin of the Faculty of Fisheries, Mie University
  4. 14 (1987)

Effect of temperature and salinity on egg hatch of the rainbow trout Salmo gairdneri

http://hdl.handle.net/10076/3541
http://hdl.handle.net/10076/3541
faa5bf55-9090-494b-9015-970f52a73eef
名前 / ファイル ライセンス アクション
AN0023428X0001405.pdf AN0023428X0001405.pdf (5.2 MB)
Item type 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1)
公開日 2007-06-21
タイトル
タイトル Effect of temperature and salinity on egg hatch of the rainbow trout Salmo gairdneri
言語 en
言語
言語 eng
キーワード
主題Scheme Other
主題 Temperature
キーワード
主題Scheme Other
主題 Salinity
キーワード
主題Scheme Other
主題 Fish egg
キーワード
主題Scheme Other
主題 Rainbow trout
キーワード
主題Scheme Other
主題 Salmo gairdneri
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ departmental bulletin paper
著者 Kashiwagi, Masaaki

× Kashiwagi, Masaaki

en Kashiwagi, Masaaki

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Iwai, Toshio

× Iwai, Toshio

en Iwai, Toshio

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Saji, Atsushi

× Saji, Atsushi

en Saji, Atsushi

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抄録
内容記述タイプ Abstract
内容記述 Responses of eggs of the rainbow trout Salmo gairdneri to a series of temperature and salinity combinations were measured for percentages of total-and viable-hatch and time to 50% hatch.
Hatch occurred at the combinations of temperature range of 8.0 to 16.0℃ and chlorinity range of 0 to 6.0‰. Response surface analysis suggests that the maximum percentages of total-and viable-hatch (i.e.,optimum) may be found at 10.0℃ combined with 0‰.
Time required to 50% hatch varied 18.5 and 44.6 days after fertilization,and was inversely and exponentially related to the temperature. The effect of chlorinity on the time was statistically insignificant within the hatchable range of eggs.
書誌情報 三重大学水産学部研究報告 = Bulletin of the Faculty of Fisheries, Mie University

巻 14, p. 41-48, 発行日 1987-09-30
ISSN
収録物識別子タイプ PISSN
収録物識別子 0287-5772
書誌レコードID
収録物識別子タイプ NCID
収録物識別子 AN0023428X
フォーマット
内容記述タイプ Other
内容記述 application/pdf
著者版フラグ
出版タイプ VoR
出版タイプResource http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85
日本十進分類法
主題Scheme NDC
主題 487
その他のタイトル
言語 ja
値 ニジマス卵の孵化に及ぼす水温と塩分の影響
出版者
出版者 三重大学水産学部
ノート
値 Agropedia提供データ
資源タイプ(三重大)
値 Departmental Bulletin Paper / 紀要論文
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Ver.1 2023-06-19 13:57:25.357104
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